RPRverzi

[Ro] Acesta este un demers care își propune să aducă în atenția publicului larg din România conceptul de Registru Verde prin intervenții care pun în evidență utilitatea unui astfel de instrument și ușurința cu care el poate să fie realizat.  RPRverzi este o inițiativă dezvoltată de compania RPR Birou de studii contemporane, bazată pe aplicația Tree Plotter creată de echipa PlanIT Geo și adaptată la contextul românesc.

–––

[Eng] This is an initiative that aims to bring to the attention of the general public in Romania the concept of Green Registry through interventions that highlight the usefulness of such an instrument and the ease of generating it. RPRverzi is an initiative developed by the company RPR Birou de studii contemporane, based on the Tree Plotter application created by PlanIT Geo team, and adapted to the Romanian context.

Diana Culescu

despre RPRverzi în cifre

about RPRverzi în numbers

arbori inventariați surveyed trees

situri inventariate surveyed sites

specialiști implicați professionals involved

voluntari implicați volunteers involved

… apasă pe harta de mai jos pentru a vedea datele colectate …

… click on the map below to see the colected data …

… pentru mai multe informații despre RPRverzi…

… for more info on RPRverzi…

NOTĂ

Acest site este o proprietate privată și trebuie tratat ca atare.

Comentariile lăsate de utilizatori vor fi păstrate doar în cazul în care reprezintă întrebări ce au legătură cu tema generală a acestui site sau exprimă comentarii argumentate sau sugestii pertinente. Nimeni nu are obligația de a-și petrece timpul aici prin urmare nici eu nu am obligația de a suporta frustrările cuiva.

Mulțumesc anticipat tuturor celor care vor contribui de-a lungul timpului la îmbunătățirea conținutului acestui site.

DISCLAIMER

Conţinutul acestui site nu reprezintă sub nici o formă poziţia oficială a Asociației Peisagiștilor din România - AsoP sau a altei organizații ori instituții la care sunt afiliată.

Informațiile prezentate pe acest website pot fi reproduse numai în scopuri necomerciale și în mod obligatoriu cu menționarea sursei. Excepție de la cazul specificat mai sus fac materialele în cazul cărora este menționat în mod expres faptul că provin din alte surse. În cazul acestora din urmă se vor aplica acele condiționări impuse de autor/autori sau de reglementările legale în vigoare.