Social media

Mai jos găsești instrumente și resursele din această categorie, dispuse în ordine alfabetică.

B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V X Y Z

B

Buffer

19 mai 2017

Aceasta este de departe una dintre cele mai importante descoperiri ale mele în materie de ușurare a muncii necesare pentru asigurarea unei prezențe constante în social media. Așa cum spun creatorii săi, Buffer este o modalitate nouă și inteligentă de a împărtăși cele dorite în cadrul rețelelor de socializare. Pe scurt Buffer este un fel de cutie virtuală în care poți introduce postări care sunt distribuite apoi în momente-cheie, predefinite de tine, pe conturile desemnate în acest sens. Aplicația poate să fie utilizată gratuit pentru 5 conturi simultan (câte unul pentru fiecare din platformele Facebook, Twitter, GooglePlus, LinkedIn și Instagram) și pentru a programa până la 10 postări pentru fiecare din aceste conturi. Pentru 10$ / lună (sau 102$ / an dacă alegi să plătești în avans ca sa scapi de o grijă) poți achiziționa abonamentul Awesome care oferă o mulțime de noi facilități: în lista de platforme este adăugat și Pinterest, pot fi gestionate 10 conturi în paralel (indiferent de rețea), pot fi încărcate până la 100 de postări în același timp, se poate utiliza modulul Calendar ce ușurează foarte mult managementul postărilor, etc. Desigur, Buffer mai oferă și alte abonamente însă acelea sunt mult prea costisitoare în opinia mea mai ales dacă te ocupi singur de gestionarea informațiilor și, prin urmare, nu este nevoie ca mai multe persoane să acceseze contul Buffer simultan. În cadrul aplicației poate să fie folosit și modulul Pablo care îți permite să creezi imagini cărora să le suprapui textul pe care îl dorești. Acest modul este conectat cu două mari baze de date cu fotografii gratuite, respectiv Unsplash și Pixabay, motiv pentru care tu ca utilizator nu trebuie să îți mai faci probleme cu privire la drepturile de autor atunci când generezi conținut pentru conturile tale social media. Așadar, Bufferte ajută să postezi constant pe rețelele de socializare deși poate la un moment dat ești foarte ocupat sau ai plecat în vacanță.  Eu în prezent utilizez această aplicație pentru a genera postările pentru pagina mea de Facebook Diana Culescu peisagista și pentru conturile de TwitterGooglePlus , LinkedIn și Instagram

NOTĂ

Acest site este o proprietate privată și trebuie tratat ca atare.

Comentariile lăsate de utilizatori vor fi păstrate doar în cazul în care reprezintă întrebări ce au legătură cu tema generală a acestui site sau exprimă comentarii argumentate sau sugestii pertinente. Nimeni nu are obligația de a-și petrece timpul aici prin urmare nici eu nu am obligația de a suporta frustrările cuiva.

Mulțumesc anticipat tuturor celor care vor contribui de-a lungul timpului la îmbunătățirea conținutului acestui site.

DISCLAIMER

Conţinutul acestui site nu reprezintă sub nici o formă poziţia oficială a Asociației Peisagiștilor din România - AsoP sau a altei organizații ori instituții la care sunt afiliată.

Informațiile prezentate pe acest website pot fi reproduse numai în scopuri necomerciale și în mod obligatoriu cu menționarea sursei. Excepție de la cazul specificat mai sus fac materialele în cazul cărora este menționat în mod expres faptul că provin din alte surse. În cazul acestora din urmă se vor aplica acele condiționări impuse de autor/autori sau de reglementările legale în vigoare.